Tocană de pui cu vin roșu a Dr. Lee

Tocană de pui cu vin roșu a Dr. Lee
Dr. Lee ' s Red Wine Chicken Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 2 și costă $3.66 pe portie. O porție conține 390 calorii, 30g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, bulion de pui, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până vin roșu corpolent ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri de semolă cu compot de smochine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Tocană rustică de pui cu roșii, măsline și vin roșu, Tocană De Vită Cu Vin Roșu, și Tocană De Vită Cu Vin Roșu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez la foc mediu, combinați scurt uleiul de măsline și usturoiul și saut. Apoi adăugați roșiile și gătiți timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați piept de pui, ceapă, ciuperci, vin, bulion de pui și cimbru. Reduceți focul și gătiți timp de 40 până la 50 de minute până când sânii de pui sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Stoc De PuiStoc De Pui
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
CimbruCimbru
VinVin
3
Din Super
4
Stres Solution.com

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate28
Revista