Tocană De Pui Catalană

Tocană De Pui Catalană
Friptura de pui catalană este o lactate gratuit felul principal. Pentru $ 5.73 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 994 calorii, 59G de proteine, și 50g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți morcovi, migdale albe, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tocană catalană de năut și cârnați, Tocană de pește catalană cu maioneză Piment, și Tocană de vițel în stil Catalan cu prune și cartofi.

Instrucțiuni

1
Pentru picada: prăjiți nucile într-o tigaie mică, apoi îndepărtați-le pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Încălziți EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați cimbru, boia de ardei, țelină, frunze de dafin, morcovi, ceapă, ardei gras, ardei chile și șofran și condimentați cu sare și piper. Gatiti pana cand legumele sunt moi, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
șofranșofran
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați roșiile și piureul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4
Adăugați stocul și fierbeți timp de 30 de minute. Se amestecă puiul. Se amestecă picada și măslinele, apoi se scoate de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Puneți tocanul în boluri puțin adânci și serviți cu pâine caldă pentru ștergere. Nota bucătarului: tocanul și picada pot fi refrigerate în recipiente separate în frigider pentru o masă înainte de preparare. Reîncălziți tocanul la foc mediu, adăugând picada și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
5
Puneți puiul într-un vas foarte mare sau împărțiți între 2 oale, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați boabele de piper, usturoiul, frunzele de dafin, morcovii, țelina, lămâile, ceapa și pachetul de plante și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și gătiți la foc mic timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
8
Scoateți puiul din lichid și lăsați să se răcească. Strângeți stocul. (Ar trebui să aveți 5 la 6 litri stoc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
9
Îndepărtați pielea și oasele de la pui și tăiați carnea folosind mâinile sau 2 furci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Ingrediente

22 linguri butte topit(Grosime de 1/2 inch) batard sau baghetă (rezervați restul pâinii pentru servire)(Grosime de 1/2 inch) batard sau baghetă (rezervați restul pâinii pentru servire)2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi4marigrăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi12 lingurițe de pudră de usturoiboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmigdale uscate nesărate Marcona sau migdale albemigdale uscate nesărate Marcona sau migdale albe4oase întregi, piept de pui pe piele (pentru toată carnea albă) sau 3 pui întregi de 4 kilograme (pentru un amestec de carne albă și întunecată)oase întregi, piept de pui pe piele (pentru toată carnea albă) sau 3 pui întregi de 4 kilograme (pentru un amestec de carne albă și întunecată)4creveți și cu venePâine, pentru servirePâine, pentru servire9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.roșii întregi decojiteroșii întregi decojite21 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, tocațimorcovi, tocați4morcovi, tocați grosiermorcovi, tocați grosier2ceapațelină cu blaturi cu frunze, decojite și tocatețelină cu blaturi cu frunze, decojite și tocate4ceapațelină, tocată grosierțelină, tocată grosier9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(ficatul și gâtul îndepărtate)(ficatul și gâtul îndepărtate)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmEVOOEVOO33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmEVOOEVOO791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel cu frunze platefrunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1Fresno sau alt ardei iute roșu, tocat finFresno sau alt ardei iute roșu, tocat fin2cuișoareusturoi, ras sau tocat finusturoi, ras sau tocat fin8cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit4creveți și cu veneSare KosherSare Kosher4creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2lămâi, feliatelămâi, feliate2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilMăsline verzi spaniole, tocate grosierMăsline verzi spaniole, tocate grosier21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocataceapa, tocata2ceapă, cantonatăceapă, cantonată23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă4creveți și cu venePachet de ierburi de pătrunjel proaspăt, rozmarin și cimbru legat cu șnur de bucătăriePachet de ierburi de pătrunjel proaspăt, rozmarin și cimbru legat cu șnur de bucătărie1ardei gras roșu, tocatardei gras roșu, tocat1pinchPrindeți firele de șofranPrindeți firele de șofran
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate81
Revista