Tocanul de porc cu aragaz lent este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,56 USD pe porție. O porție conține 442 calorii, 58G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți sare și piper kosher, friptură de carne de porc, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tocană De Porc Cu Aragaz Lent, Carne de porc cu aragaz lent și tocană de mămăligă, și Tocană De Porc Asiatică Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Combinați cartofii, morcovii, țelina, usturoiul și ghimbirul într-un aragaz lent. Aruncați jumătate din făină și condimentați cu sare și piper. Împrăștiați frunzele de dafin peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Condimentați carnea de porc generos cu sare și piper, presărați cimbru și ienibahar și aruncați cu făina rămasă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Așezați carnea de porc peste legume în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Adăugați 2 căni de apă și roșiile, acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
5
Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
6
Scoateți friptura de porc și feliați sau trageți carnea de pe os în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Serviți în boluri cu legumele și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat