Tocană De Porc Cu Aragaz Lent
Tocanul de porc cu aragaz lent este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 3,56 USD pe porție. O porție conține 442 calorii, 58G de proteine, și 5g de grăsime. Dacă aveți sare și piper kosher, friptură de carne de porc, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tocană De Porc Cu Aragaz Lent, Carne de porc cu aragaz lent și tocană de mămăligă, și Tocană De Porc Asiatică Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, morcovii, țelina, usturoiul și ghimbirul într-un aragaz lent. Aruncați jumătate din făină și condimentați cu sare și piper. Împrăștiați frunzele de dafin peste legume.
Condimentați carnea de porc generos cu sare și piper, presărați cimbru și ienibahar și aruncați cu făina rămasă pentru a acoperi.
Așezați carnea de porc peste legume în aragazul lent.
Adăugați 2 căni de apă și roșiile, acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute.
Aruncați frunzele de dafin.
Scoateți friptura de porc și feliați sau trageți carnea de pe os în bucăți mari.
Serviți în boluri cu legumele și bulionul.
Fotografie de Antonis Achilleos