Tocană de pește Ligurian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 734 calorii. Această rețetă servește 6. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline, sare kosher, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ligurian Buridda (Tocană Italiană De Pește), Tocană De Fructe De Mare Din Liguria, și Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos).
Instrucțiuni
1
Pentru tocană: într-un vas de 6 litri, cu fund greu sau cuptor olandez, încălziți 1/3 cană de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați morcovul, ceapa și usturoiul. Condimentează cu sare și gătește, amestecând frecvent, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 până la 8 minute. Întoarceți căldura la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați vinul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați roșiile, apa și fulgii de ardei roșu. Reduceți căldura și aduceți amestecul la foc mic. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 18 până la 20 de minute. Condimentează peștele cu sare și adaugă în tocană. Gatiti, amestecand ocazional, pana la fiert, aproximativ 5 pana la 8 minute. Condimentați tocanul cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
5
Pentru Crostini: puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt și stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 12 minute. Se răcește timp de 2 minute. Frecați toasturile calde cu partea tăiată a usturoiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
8
Puneți tocanul în boluri de servire și garnisiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
Polonic
9
Stropiți cu ulei de măsline și presărați deasupra câțiva fulgi de ardei roșu.