Tocanita de pește braziliană necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 399 calorii, 27G de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,44 USD pe porție. 194 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de file de tilapia, lapte de cocos, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele de cocos conservat, puteți urma acest fel principal cu Tarte Sănătoase Cu Var Cheie ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 94%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană De Pește Braziliană, Tocană De Pește Braziliană, și Moqueca-Tocană De Pește Braziliană.
Instrucțiuni
1
Amestecați împreună sucul de lămâie, chimenul, boiaua, usturoiul, sarea și piperul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Adăugați tilapia și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați cel puțin 20 de minute, până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
3
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare. Prăjiți rapid ceapa în ulei 1 până la 2 minute. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați ardeii grași, tilapia și roșiile tăiate cubulețe în oală în straturile următoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni Uscati
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Se toarnă laptele de cocos peste amestec. Acoperiți oala și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional. Se amestecă coriandrul și se continuă gătitul până când tilapia este complet gătită, încă 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.