Friptura de orz de vită este o lactate gratuit felul principal. O porție conține 238 calorii, 20g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți cimbru, bulion de vită, maghiran și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Orz De Vită, Carne De Vită-Orz, și Carne De Vită Și Orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare sau cuptor olandez, carne brună în ulei în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Orz Alb Perlat
2
Scoateți și puneți deoparte. În aceeași tigaie, se sotează ceapa până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați bulionul, orzul, condimentele și carnea de vită; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați morcovi; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 30-40 de minute sau până când carnea și morcovii sunt fragede.