Tocană De Miel Persană
Tocană de miel persană este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,02 USD pe porție. O porție conține 412 calorii, 37g de proteine, și 16g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, orez basmati, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Tocană De Miel De Rodie-Nuc Persană, Tocană De Pui Persană, și Miel Persan Cu Mazăre Despicată.
Instrucțiuni
Ingrediente1 lingură turmeric2 linguriță piper negru1 1/2 linguriță sare1 linguriță fulgi de ardei roșu zdrobit1 / 4 cană ulei de măsline extravirgin2 ceapă medie, tocată3 lbs carne de tocană de miel tăiată în bucăți3 linguri pastă de roșii1 / 4 cană pătrunjel proaspăt sau coriandru, tocat4 căni orez basmati aburit