Tocană de miel Guinness este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 7 porții cu 289 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, picior de miel, napi pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană De Miel Guinness Cu Legume, Guinness Stew, și Tocană De Vită Guinness pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa, cimbru și rozmarin; saut timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Ceapă
Cimbru
4
Puneți amestecul de ceapă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Presărați mielul uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Dragă mielul în făină și scutură excesul. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Miel
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați jumătate din amestecul de miel în tigaie; saut timp de 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați mielul rumenit în amestecul de ceapă. Repetați procedura cu mielul rămas și restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Miel
Ulei De Gătit
10
Adăugați bere în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 5 minute). Întoarceți amestecul de ceapă și mielul în tigaie. Se amestecă pasta de roșii; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Ceapă
Bere
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați bulion și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră și 15 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și amestecați cartofii, morcovul și napii. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 1 1/2 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și 1 lingură de muștar. Se toarnă aproximativ 1 cană de tocană în fiecare din cele 7 boluri; se presară uniform cu pătrunjel.