Tocană De Miel Guinness

Tocană De Miel Guinness
Tocană de miel Guinness este o fără lactate felul principal. Această rețetă face 7 porții cu 289 calorii, 26g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.95 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, picior de miel, napi pentru copii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Ziua Sf. patrick va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană De Miel Guinness Cu Legume, Guinness Stew, și Tocană De Vită Guinness pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa, cimbru și rozmarin; saut timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
CeapăCeapă
CimbruCimbru
4
Puneți amestecul de ceapă într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Presărați mielul uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Dragă mielul în făină și scutură excesul. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați jumătate din amestecul de miel în tigaie; saut timp de 6 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați mielul rumenit în amestecul de ceapă. Repetați procedura cu mielul rămas și restul de 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Adăugați bere în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti pana se reduce la 1 cana (aproximativ 5 minute). Întoarceți amestecul de ceapă și mielul în tigaie. Se amestecă pasta de roșii; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
CeapăCeapă
BereBere
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Adăugați bulion și frunze de dafin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră și 15 minute, amestecând ocazional. Descoperiți și amestecați cartofii, morcovul și napii. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 1 1/2 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare, restul de 1/4 linguriță de piper și 1 lingură de muștar. Se toarnă aproximativ 1 cană de tocană în fiecare din cele 7 boluri; se presară uniform cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
NapNap
MorcovMorcov
PiperPiper
CartofiCartofi
BulionBulion
CarneCarne
SareSare
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții7
Scor De Sănătate65
Revista