Tocană de miel cu praz și anghinare pentru copii

Tocană de miel cu praz și anghinare pentru copii
Tocană de miel cu praz și anghinare pentru copii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 390 calorii, 41G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ceapă, cimbru, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Miel cu praz n anghinare și orez cu lămâie, Cozi De Miel De Lămâie Cu Anghinare Pentru Copii, și Crupă de miel prăjită la cuptor cu anghinare, sfeclă și fenicul.

Instrucțiuni

1
Așezați mielul tăiat într-un castron mare; se presară generos cu sare și piper. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați 1 cană de pătrunjel tocat, usturoi tocat și coaja de lămâie rasă într-un castron mic. Rezervați 1/4 cană de pătrunjel rămasă pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea la foc mare. Lucrând în loturi, adăugați mielul și gătiți până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 7 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați mielul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se adauga prazul si ceapa la picaturi in oala si saut pana se inmoaie, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați amestecul de pătrunjel tocat și cimbru; se amestecă 30 de secunde. Întoarceți mielul și orice sucuri acumulate în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se adaugă 1 1/2 cană bulion și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când mielul este foarte fraged, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MielMiel
8
Tocanita de miel poate fi preparată cu 1 zi înainte de servire. Se răcește ușor. Puneți la frigider tocană descoperită până la rece, apoi acoperiți și păstrați la frigider. Aduceți tocană de miel la foc mic înainte de a continua cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
TocanăTocană
9
Umpleți vasul mediu cu apă rece. Strângeți sucul din jumătate de lămâie în apă; adăugați jumătate de lămâie stoarsă. Rupeți frunzele exterioare dure de la 1 anghinare unde frunzele se rup în mod natural, oprindu-se când se ating primele frunze galbene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Tăiați tulpina și topiți 1/2 inch din anghinare, apoi tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime și aruncați-o în apă cu lămâie. Repetați cu anghinarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
11
Scurgeți anghinare și adăugați la tocană de miel. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și fierbeți până când anghinarea este fragedă, adăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă tocană este uscată, aproximativ 25 de minute. Condimentează tocană după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
BulionBulion
MielMiel
TocanăTocană
12
Se transferă în castron; se presară tocană de miel cu 1/4 cană de pătrunjel tocat rezervat și se servește cu Risotto fals alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
MielMiel
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Pentru a economisi timp, cereți măcelarului să taie excesul de grăsime de pe umărul de miel și să taie carnea în bucăți de doi inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De MielUmăr De Miel
CarneCarne
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate94
Revista