Tocană de legume și carne de vită prăjită

Tocană de legume și carne de vită prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană prăjită de legume și carne de vită. Această rețetă face 6 porții cu 541 calorii, 35g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.55 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de făină, usturoi, friptură de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Hearty prăjită tocană de carne de vită de legume / aragaz lent s, Carne de vită și legume, și Tocană De Vită De Legume.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți cubulețe de vită într-o tigaie metalică și amestecați în 2 linguri ulei de măsline. Se introduce la cuptor, pe treapta din mijloc și se gătește 30 de minute, întorcându-se ocazional, până se rumenesc și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Carne De VităCuburi De Carne De Vită
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
3
Între timp, puneți ceapa, ciupercile, morcovii, cartofii, țelina și usturoiul într-o tigaie. Se amestecă 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CartofiCartofi
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Se introduce în cuptor sub carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute, amestecând ocazional, până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți amestecul de carne de vită și legume din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți carnea de vită din tigaia de prăjire și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
8
Așezați tigaia de prăjire, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
9
Adăugați vin și aduceți la fierbere, răzuind bucățile de picături, amestecând. Când fundul tigaiei este limpede de toate bucățile rumenite, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Puneți amestecul de vită și vin într-un cuptor olandez și amestecați bulionul de vită și adăugați frunza de dafin și pasta de roșii. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, timp de 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Bulion De VităBulion De Vită
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
11
Adăugați 2 linguri de făină în legumele fierte și aruncați până când toate legumele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
12
Adăugați legume în tocană de vită. Se fierbe, acoperit, timp de 20 de minute sau până când legumele sunt încălzite și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Tocană De VităTocană De Vită
13
Se servește fierbinte.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista