Tocană De Legume Și Arahide Din Africa De Vest

Tocană De Legume Și Arahide Din Africa De Vest
Tocană de legume și arahide din Africa de Vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 510 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.32 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ghimbir, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării africane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Tocană De Arahide Din Africa De Vest, Sănătos Și Delicios: Tocană De Legume Din Africa De Vest, și Tocană De Pui Cu Arahide Din Africa De Vest.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Puteți încerca Vinăria Good Hope full Berry Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Vinăria Good Hope full Berry Pinotage
Acest vin prezintă un gust răcoritor, dar suculent, cu fructe de pădure negre, prune, fructe negre sălbatice și un sucrosit natural minunat. Are o textură suplă, cu taninuri integrate, suple și niște condimente atractive pe finisaj. Incredibil de moreish!
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista