Tocană De Legume Din Africa De Vest

Tocană De Legume Din Africa De Vest
Rețeta tocană de legume din Africa de Vest ar putea satisface pofta ta africană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 218 calorii. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Toateretete are 206 de fani. Funcționează bine ca o supă prietenoasă pentru buget Toamna. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, stafide, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 99%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Tocană De Legume Și Arahide Din Africa De Vest, Sănătos Și Delicios: Tocană De Legume Din Africa De Vest, și Tocană De Pui Din Africa De Vest.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați cartofi și roșii. Gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Adăugați stafide, scorțișoară, piper roșu, bulion și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se încălzește la fierbere. Acoperiți și gătiți la foc mic 15 minute.
6
Adăugați năut și spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
7
Căldură prin.
8
Serviți peste orez fiert sau cuscus, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez FiertOrez Fiert
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Radley & Finch Profs Pinotage. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Radley & Finch Profs Pinotage
Radley & Finch Profs Pinotage
Un vin care exprimă partea plină de maturitate a Pinotajului și încă reflectă un tanin foarte subtil din lumea veche.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista