Tocană De Legume De Vită De Iarnă Cu Găluște Pufoase Cu Ierburi

Tocană De Legume De Vită De Iarnă Cu Găluște Pufoase Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de legume de vită de iarnă cu găluște pufoase de plante. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,68 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei gras, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de legume cu găluște de ierburi, Tocană de burgundă de vită cu aragaz lent cu găluște de ierburi, și O plimbare de iarnă tocană de vită și morcov cu găluște cu crustă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati carnea de vita in scurtare in oala grea de 8-10 litri, pana cand carnea de vita se rumeneste bine. (Notă: dacă se acumulează prea mult lichid pentru a preveni rumenirea adecvată, turnați excesul de lichid într-un castron și rezervați. Continuați să rumeniți carnea de vită și când este bine rumenită, adăugați lichidul rezervat înapoi în oală.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați 5 căni de apă fierbinte, 1/2 linguriță de sare și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura.Acoperiți și fierbeți până când carnea de vită este aproape fragedă, 45 de minute până la 1 oră.Se amestecă cartoful, Napul, rutabaga, morcovii, ardeiul verde, fasolea verde (dacă se folosește), țelina, ceapa, sosul de buchet, cubul de bouillon și frunzele de dafin.Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede (dar nu gătiți prea mult), amestecând o dată, aproximativ 25 de minute.Pregătiți aluatul (vezi mai jos) pentru găluște; pus deoparte.Folosind o furculiță, amestecați împreună 1 cană de apă rece și cele 4 linguri de făină într-un vas mic de amestecare; se amestecă treptat în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
NapNap
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant.Se fierbe și se amestecă 1 minut; reduce heat.Do sfat înainte: după fierbere și agitare 1 minut, tocanita poate fi acoperită și refrigerată nu mai mult de 48 de ore. Pentru a servi, încălziți până la fierbere la foc mediu-mare. Continuați ca directed.DUMPLINGS:.In un castron mare, se taie scurtarea în făină combinată, praf de copt, sare, pătrunjel și ierburi până când amestecul seamănă cu firimituri fine.Se amestecă laptele.Aruncați linguri îngrămădite pe carne fierbinte sau legume în tocană clocotită (nu aruncați direct în lichid).Gatiti descoperit 15 minute.Acoperiți și gătiți aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Tăiați o găluște în jumătate pentru a testa coacerea; vrei să fie făcute, dar nu uscate!
6
Serviți tocană fierbinte, cu o baghetă unsă cu unt și un pahar de cidru, bere sau vin. Ca și în cazul tuturor tocanelor bune, Această tocană este și mai bine reîncălzită a doua zi, după ce aromele au avut șansa de a se contopi. Resturile de tocană îngheață și se reîncălzesc frumos și ar face o cabană delicioasă sau o plăcintă de păstor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
AleAle

Ingrediente

4Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă2cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)cu puțină carne pe ele (spate, gât, aripi etc.)1lingura. otet de vin rosucub de bouillon de vită (sau 2 mici)cub de bouillon de vită (sau 2 mici)907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcarne de vită slabă sau carne de vită dezosată de 2 -3 lbs, friptură de vită sau friptură rotundă de vită de 2 -3 lbs, tăiată de grăsime și tăiată în cuburi de 1 1/2 inchcarne de vită slabă sau carne de vită dezosată de 2 -3 lbs, friptură de vită sau friptură rotundă de vită de 2 -3 lbs, tăiată de grăsime și tăiată în cuburi de 1 1/2 inch0Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)1Oreos dublu umplutsos de rumenire (buchet de bucătărie)sos de rumenire (buchet de bucătărie)61 litru de lapte integral, la temperatura camereimorcovi, tăiați în bucăți de 1/2 inchmorcovi, tăiați în bucăți de 1/2 inch3ceapațelină și frunze, tăiate în bucăți de 1/4 inchțelină și frunze, tăiate în bucăți de 1/4 inch7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală42 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyfăinăfăină1mânăfasole verde proaspătă tăiată și tăiată (opțional)fasole verde proaspătă tăiată și tăiată (opțional)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1(vinete)ardei gras verde, tăiat în bucăți de 1/2 inchardei gras verde, tăiat în bucăți de 1/2 inch591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliarbă proaspătă tăiată (puteți folosi arpagic, cimbru, salvie sau orice altceva preferați,-sau - 1 linguriță de ierburi uscate)iarbă proaspătă tăiată (puteți folosi arpagic, cimbru, salvie sau orice altceva preferați,-sau - 1 linguriță de ierburi uscate)1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosierprăjituri cu fulgi de ovăz cu curmale, mărunțite grosier1(vinete)ceapa, tocataceapa, tocata2maricartofi, spălați, necojiți și tăiați în bucăți de 1 1/2 inchcartofi, spălați, necojiți și tăiați în bucăți de 1 1/2 inch1(vinete)rutabaga, tăiată în bucăți de 1/2 inchrutabaga, tăiată în bucăți de 1/2 inch1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite11 lingură de oregano uscatscurtare (folosesc scurtarea aromei de unt Crisco)scurtare (folosesc scurtarea aromei de unt Crisco)62 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyscurtare (folosiți scurtarea aromei de unt Crisco)scurtare (folosiți scurtarea aromei de unt Crisco)1(vinete)nap, tăiat în bucăți de 1/2 inchnap, tăiat în bucăți de 1/2 inch2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă receapă rece1Ceapa galbena medie, tocataapă caldăapă caldă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 55 m.
Porții10
Scor De Sănătate40
Revista