Tocană De Legume De Vită De Iarnă Cu Găluște Pufoase Cu Ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de legume de vită de iarnă cu găluște pufoase de plante. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 2,68 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei gras, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de legume cu găluște de ierburi, Tocană de burgundă de vită cu aragaz lent cu găluște de ierburi, și O plimbare de iarnă tocană de vită și morcov cu găluște cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti si amestecati carnea de vita in scurtare in oala grea de 8-10 litri, pana cand carnea de vita se rumeneste bine. (Notă: dacă se acumulează prea mult lichid pentru a preveni rumenirea adecvată, turnați excesul de lichid într-un castron și rezervați. Continuați să rumeniți carnea de vită și când este bine rumenită, adăugați lichidul rezervat înapoi în oală.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați 5 căni de apă fierbinte, 1/2 linguriță de sare și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura.Acoperiți și fierbeți până când carnea de vită este aproape fragedă, 45 de minute până la 1 oră.Se amestecă cartoful, Napul, rutabaga, morcovii, ardeiul verde, fasolea verde (dacă se folosește), țelina, ceapa, sosul de buchet, cubul de bouillon și frunzele de dafin.Acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede (dar nu gătiți prea mult), amestecând o dată, aproximativ 25 de minute.Pregătiți aluatul (vezi mai jos) pentru găluște; pus deoparte.Folosind o furculiță, amestecați împreună 1 cană de apă rece și cele 4 linguri de făină într-un vas mic de amestecare; se amestecă treptat în tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Nap
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant.Se fierbe și se amestecă 1 minut; reduce heat.Do sfat înainte: după fierbere și agitare 1 minut, tocanita poate fi acoperită și refrigerată nu mai mult de 48 de ore. Pentru a servi, încălziți până la fierbere la foc mediu-mare. Continuați ca directed.DUMPLINGS:.In un castron mare, se taie scurtarea în făină combinată, praf de copt, sare, pătrunjel și ierburi până când amestecul seamănă cu firimituri fine.Se amestecă laptele.Aruncați linguri îngrămădite pe carne fierbinte sau legume în tocană clocotită (nu aruncați direct în lichid).Gatiti descoperit 15 minute.Acoperiți și gătiți aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Apă Pentru A Permite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Tăiați o găluște în jumătate pentru a testa coacerea; vrei să fie făcute, dar nu uscate!
6
Serviți tocană fierbinte, cu o baghetă unsă cu unt și un pahar de cidru, bere sau vin. Ca și în cazul tuturor tocanelor bune, Această tocană este și mai bine reîncălzită a doua zi, după ce aromele au avut șansa de a se contopi. Resturile de tocană îngheață și se reîncălzesc frumos și ar face o cabană delicioasă sau o plăcintă de păstor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă