Tocană De Homar

Tocană De Homar
Homar tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 455 calorii, 17g de proteine, și 32g de grăsime. Dacă aveți pătrunjel cu frunze plate, ciuperci cu buton, păstârnac și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 55%. Încercați Tocană De Homar Indesata, Tocană de homar cu roșii și ardei, și Tocană de homar Scott DeSimon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați ciuperci; sotati 3 până la 4 minute sau până când ciupercile încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
3
Adăugați șalotă; gătiți 4 minute sau până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
4
Adăugați sherry, amestecând pentru a slăbi particulele din partea de jos a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați morcovi, păstârnac, cartofi și mazăre la tigaie; amestecați bulionul de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
CartofiCartofi
MorcovMorcov
BulionBulion
PeștePește
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Aduceți amestecul la fierbere. Se amestecă smântâna și se întoarce amestecul la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 12 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă homarul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
HomarHomar
PiperPiper
CremăCremă
SareSare
7
Adăugați pătrunjel și arpagic; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
8
* Notă: du-te la coastalliving.com pentru o rețetă excelentă de stoc de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De HomarStoc De Homar

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care îl puteți încerca este Domaine de Chantemerle Chablis. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Domaine de Chantemerle Chablis
Domaine de Chantemerle Chablis
Arome de ierburi proaspete, flori albe, praf de cretă. Rafinat, pur, plin de viață; arome de lămâi, limes, sare de mare. Bucurați-vă de răcire ca aperitiv sau răsfățați-vă cu stridii sau alte crustacee proaspete.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista