Tocană De Guler
Collard Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 262 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mazăre cu ochi negri, bulion de pui, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Tocană De Verdeață Cu Chorizo Și Usturoi, O sărbătoare etiopiană: tocană de vită măcinată, verdeață și pâine plată Teff (Minchet Abish, ye ' Basha Gomen și Ingera), și Garlicky Collard Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sote sunca tocata in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Adăugați bulion de pui și ingredientele rămase; aduceți amestecul de verdeață la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 25 de minute.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit amestecul de condimente McKenzie.