Tocană De Guler

Tocană De Guler
Collard Stew ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 262 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mazăre cu ochi negri, bulion de pui, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Tocană De Verdeață Cu Chorizo Și Usturoi, O sărbătoare etiopiană: tocană de vită măcinată, verdeață și pâine plată Teff (Minchet Abish, ye ' Basha Gomen și Ingera), și Garlicky Collard Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sote sunca tocata in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 minute sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați bulion de pui și ingredientele rămase; aduceți amestecul de verdeață la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
VerziiVerzii
3
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit amestecul de condimente McKenzie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista