Tocană De Fasole Cannellini
Cannellini Bean Stew ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 236 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână usturoi, frunze de spanac, fasole cannellini și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 91%. Încercați Tocană De Fasole Cannellini, Tocană de fasole Escarole și Cannellini, și Tocană de orz și fasole Cannellini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, la foc mediu, aduceți fasolea, bulionul, usturoiul, frunza de dafin și morcovii la fiert. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute.
Scoateți și aruncați frunza de dafin.
Adăugați spanacul, sarea și piperul și amestecați timp de 1 minut. Puneți tocanul în boluri.
Stropiți cu uleiul. Dacă doriți, adăugați oțet sau parmezan.