Tocană de dovlecei și pui

Tocană de dovlecei și pui
Squash 'n' Chicken Stew ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 411 calorii, 42 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Pentru 2,37 USD per porție, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Un amestec de dovleac, chimen măcinat, cușcuș și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 76%. Încercați tocană de pui cu dovlecei, tocană de pui cu quinoa cu dovlecei de iarnă și tocană de pui și dovlecei de quinoa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combina primele 10 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când puiul nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Se presara patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
3
Serviți cu cușcuș, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană. Vinurile roșii puternice precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocanita de vită. Tocanita de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Ai putea încerca Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții5
Scor De Sănătate51
Revista