Tocană De Coadă De Bou

Tocană De Coadă De Bou
Tocanita de coada de bou este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $5.66 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 1239 calorii, 116g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei, pastă de roșii, sos master și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 134 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tocană De Coadă De Bou, Tocană De Coadă De Bou, și Gina ' s Oxtail Stew.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, acoperiți fasolea lima cu apă, acoperiți cu un prosop și înmuiați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Într-o oală mare, adăugați cozi de bou, ceapă, ceapă verde, usturoi, cimbru, ardei roșu, boia, frunze de dafin, sos fierbinte și stăpân de sos și marinați cel puțin 4 ore sau peste noapte la frigider, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
OxtailOxtail
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar cozile de bou și aduceți amestecul la fierbere. Coborâți la foc mic, acoperiți și gătiți 2 ore. La fiecare 30 de minute timp de 2 ore adăugați 2 căni de apă sau bulion, alternând, după cum este necesar, pentru a menține cozile de bou acoperite cu lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
La 2 ore, adăugați fasolea, pasta de roșii și încă 2 căni de bulion de vită și apă, dacă este necesar. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți neacoperit 2 ore, degresând grăsimea de deasupra și amestecând ocazional. În ultima 1/2 oră de gătit, condimentați cu 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Clătiți orezul de 3 ori pentru a îndepărta amidonul. Puneți orezul într-o cratiță medie. Umpleți cratița cu suficientă apă pentru a acoperi orezul cu 1/2 inch sau măsurați așezând vârful degetului mare pe orez și umplând oala cu apă până când apa ajunge la mijlocul miniaturii. Aduceți orezul la foc mic, acoperiți și gătiți până se înmoaie și lichidul se evaporă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AmidonAmidon
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se ia de pe foc și se lasă orezul să stea încă 5 minute, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista