Tocană De Capră

Tocană De Capră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de capră. Această rețetă face 6 porții cu 416 calorii, 35g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.48 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, sare și piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Birria De Capră (Tocană De Capră În Stil Jalisco), Tocană De Coadă De Capră Înăbușită, și Tort de lire de unt de capră cu gem de roșii și glazură de brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa, usturoiul, morcovii, țelina și piperul într-un castron mare. Condimentați carnea cu sare și piper și aruncați carnea cu legumele. (Protejați-vă de contactul cu ardeii Scotch Bonnet.) Acoperiți și marinați la frigider cel puțin 2 ore (cu cât este mai lung, cu atât mai bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Scotch WhiskyScotch Whisky
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți uleiul și untul într-o cratiță mare și adăugați amestecul de carne/legume, rumenind toate părțile cărnii și gătind câteva minute pentru a integra aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați pasta de roșii și stocul, acoperiți și reduceți focul. Fierbeți până când carnea este fragedă cu furculița, cel puțin 1 1/2 până la 2 ore, verificând ocazional pentru a vă asigura că există lichid adecvat în oală. (Aceasta reteta este, de asemenea, mare fierte încet într-o oală ciob.) Odată ce carnea este fragedă, adăugați Roșia tocată și pătrunjelul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Revista