Tocanita clasică de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 542 calorii, 54g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 3,03 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână morcovi, frunze de dafin, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este excelent. Încercați Tocană Clasică De Vită, Tocană Clasică De Vită, și Tocană Clasică De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înveliți carnea de vită în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Încălziți câteva linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniti carnea, cateva bucati odata, adaugand mai mult ulei dupa cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați într-o caserolă grea sau într-o cratiță grea, acoperită sau cuptor olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți la foc mediu până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Se amestecă pasta de roșii și se acoperă ceapa; se transferă în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se toarnă vinul în tigaie și se răzuie orice bucăți rumenite; se adaugă în caserolă. Se amestecă bulionul, sarea, cimbru și frunza de dafin. Gatiti in caserola intr-un cuptor de 325 F timp de 4 ore, sau in cratita sau cuptorul olandez de pe plita la foc mic timp de aproximativ 2 1/2 ore. În ambele cazuri, amestecați ocazional și adăugați până la 1 cană de bulion suplimentar de vită, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Grăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați cartofii și morcovii în ultima oră de gătit și mazărea chiar înainte serving.To înghețați: omiteți mazărea.
Lăsați tocanita să se răcească, apoi puneți-o în pungi de congelare resigilabile. A se păstra până la 3 months.To reîncălziți: dezghețați tocanita peste noapte la frigider sau dezghețați parțial la cuptorul cu microunde. Se încălzește într-o cratiță acoperită la foc mediu-mic timp de aproximativ 20 de minute, adăugând mazărea în ultimele 5 minute.