Tocanita clasică de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 210 calorii, 25g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 224 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei vegetal, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tocană Clasică De Vită, Tocană Clasică De Vită, și Tocană Clasică De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 12 inci sau cuptor olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați carne de vită; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Adăugați apă, 1/2 linguriță sare și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Apă
Sare
4
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Acoperiți; fierbeți 2 ore până la 2 ore și 30 de minute sau până când carnea de vită este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
5
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția apei reci și a făinii. Acoperiți; gatiti aproximativ 30 de minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
6
Îndepărtați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
7
În borcanul sau recipientul bine acoperit, agitați apa rece și făina; se amestecă treptat în amestecul de carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Apă
Carne De Vită
8
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut până se îngroașă.