Anatolian Purslane, miel și linte tocană este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână bulgur grosier, mentă verde, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană consistentă de miel și linte, Tocană de miel și linte curry, și Tocană consistentă de miel și linte.
Se toarnă în cratițe medii separate și se acoperă cu câțiva centimetri de apă. Acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute pentru mazărea cu ochi negri și 1 oră pentru năut.
Scurgeți năutul; rezervați 1/3 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
5
Între timp, într-o cratiță medie, combinați lintea cu 4 căni de apă, acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
6
Scurgeți; rezervați 2 căni de lichid de gătit.
7
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați mielul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa, se acoperă și se gătește până se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, Optional
9
Adăugați pasta de roșii, pasta de ardei roșu și 1/2 cană de apă și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până când amestecul începe să se caramelizeze, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gochujang
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
10
Adăugați în caserolă purslane, bulgur și lichidele de gătit rezervate pentru năut și linte. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Purslane
Bulgur
Linte
11
Adăugați nautul, mazărea cu ochi negri, lintea, usturoiul și suficientă apă pentru a acoperi abia. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Linte
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Se ia de pe foc, se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați menta verde, fulgii de ardei roșu turcesc și 1/4 linguriță de piper negru măcinat. Când uleiul începe să sfârâie, amestecați-l și stropiți-l peste tocană. Se amestecă o dată și se lasă să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Spearmint
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
15
Serviți tocanita la temperatura camerei sau lăsați-o să se răcească, apoi dați-o la frigider și serviți-o răcită a doua zi. Treceți scallionii și lămâia la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă