Tocană anatoliană de Purslane, miel și linte

Tocană anatoliană de Purslane, miel și linte
Anatolian Purslane, miel și linte tocană este un fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți la îndemână bulgur grosier, mentă verde, pastă de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tocană consistentă de miel și linte, Tocană de miel și linte curry, și Tocană consistentă de miel și linte.

Instrucțiuni

1
Clătiți mazărea cu ochi negri și năutul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2
Se toarnă în cratițe medii separate și se acoperă cu câțiva centimetri de apă. Acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute pentru mazărea cu ochi negri și 1 oră pentru năut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Scurgeți mazărea cu ochi negri și aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
4
Scurgeți năutul; rezervați 1/3 cană din lichidul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
5
Între timp, într-o cratiță medie, combinați lintea cu 4 căni de apă, acoperiți parțial și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scurgeți; rezervați 2 căni de lichid de gătit.
7
Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Adăugați mielul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Se amestecă ceapa, se acoperă și se gătește până se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Adăugați pasta de roșii, pasta de ardei roșu și 1/2 cană de apă și aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți, amestecând o dată sau de două ori, până când amestecul începe să se caramelizeze, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GochujangGochujang
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
10
Adăugați în caserolă purslane, bulgur și lichidele de gătit rezervate pentru năut și linte. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
PurslanePurslane
BulgurBulgur
LinteLinte
11
Adăugați nautul, mazărea cu ochi negri, lintea, usturoiul și suficientă apă pentru a acoperi abia. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
LinteLinte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
12
Se ia de pe foc, se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Într-o tigaie mică, încălziți restul de 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Adăugați menta verde, fulgii de ardei roșu turcesc și 1/4 linguriță de piper negru măcinat. Când uleiul începe să sfârâie, amestecați-l și stropiți-l peste tocană. Se amestecă o dată și se lasă să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
SpearmintSpearmint
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
15
Serviți tocanita la temperatura camerei sau lăsați-o să se răcească, apoi dați-o la frigider și serviți-o răcită a doua zi. Treceți scallionii și lămâia la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista