Tocană Africană De Arahide Cu Creveți Și Dovlecei

Tocană Africană De Arahide Cu Creveți Și Dovlecei
Rețeta tocană de arahide africane cu creveți și dovlecei de nucă ar putea satisface pofta ta africană în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 359 calorii, 28G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de căței de usturoi, conserve de roșii, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tocană africană de dovlecei și năut, Tocană De Arahide Africană Cu O Oală, și Tocană Vegetariană Africană De Arahide pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegerile mele de top pentru African. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Un vin pe care l-ai putea încerca este Painted Wolf The Den Pinotage. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista