Tocanita verde de Chile cu carne de porc

Tocanita verde de Chile cu carne de porc
Tocanita verde de Chile cu carne de porc este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 308 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați salsa chile, roșii, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tocanita De Porc Chile Verde, Carne De Porc Și Tocană De Chile Verde, și Carne de porc și tocană de Chile verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți carnea de porc în ulei, făcând acest lucru în 2 până la 3 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Așezați carnea în caserola acoperită de 3 până la 4 litri și adăugați țelină, roșii, ardei iute și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați aproximativ 1 cană de bulion de pui sau apă în tigaie carnea de porc a fost gătită, amestecând la foc mare pentru a răzui bucățile rumenite pe fund și a aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați în oală cu suficientă apă sau bulion suplimentar pentru a acoperi abia ingredientele. Acoperiți și fierbeți până când tocană este groasă și carnea foarte fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați sare după gust înainte de servire. Dacă tocanita nu este suficient de fierbinte, adăugați un pic de salsa jalapeno.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Dientes De AjoDientes De Ajo
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Poema Cavan Extra Dry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Poema Cava Extra Dry
Poema Cava Extra Dry
Prezintă arome clare de mere verzi, cretă și flori de primăvară și arome proaspete, acidulate de fructe în gură, cu o urmă de dulceață care este bine echilibrată de aciditate.Un aperitiv grozav, acest vin se asortează și cu aperitive și tarte sărate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Revista