Tocanita verde de Chile cu carne de porc

Tocanita verde de Chile cu carne de porc este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. Acest fel principal are 308 calorii, 40g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați salsa chile, roșii, ulei de arahide și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, ceea ce este destul de bun. Încercați Tocanita De Porc Chile Verde, Carne De Porc Și Tocană De Chile Verde, și Carne de porc și tocană de Chile verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumeniți carnea de porc în ulei, făcând acest lucru în 2 până la 3 loturi.
Așezați carnea în caserola acoperită de 3 până la 4 litri și adăugați țelină, roșii, ardei iute și usturoi.
Adăugați aproximativ 1 cană de bulion de pui sau apă în tigaie carnea de porc a fost gătită, amestecând la foc mare pentru a răzui bucățile rumenite pe fund și a aduce la fierbere.
Adăugați în oală cu suficientă apă sau bulion suplimentar pentru a acoperi abia ingredientele. Acoperiți și fierbeți până când tocană este groasă și carnea foarte fragedă, aproximativ 1 1/2 ore.
Adăugați sare după gust înainte de servire. Dacă tocanita nu este suficient de fierbinte, adăugați un pic de salsa jalapeno.