Fall Fruit Crumble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 582 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun, ovăz de modă veche, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Desert de Crumble de smochine (rețetă de Crumble de fructe), Toamna Fructe Dip, și Salată De Fructe De Toamnă.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, sarea, scorțișoara și zahărul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați unt; se amestecă cu vârful degetelor până se formează mici aglomerări umede. Aruncați ovăz și migdale. La frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
3
Preîncălziți cuptorul la 191°.tapetați o foaie de copt cu folie. Aburiți un vas de copt de 2 litri cu spray de gătit. Într-o tigaie medie, grea, la foc mediu, amestecați afine proaspete, zahăr, coajă și suc până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Combinați amestecul de afine, pere, mere, afine uscate și amidon de porumb; pune în vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se presară cu topping; apăsați în jos.
6
Coaceți pe foaie căptușită cu folie, 50 până la 60 de minute, până când toppingul este auriu și fructele clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional