Tiramisu Mini-Tiramisu

Tiramisu Mini-Tiramisu
Mini Tiramisu 8clairs este o rețetă mediteraneană care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de pudră de espresso instant, brânză mascarpone, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tiramisu Mini-Tiramisu, Tiramisu Eclairs, și Mini eclairs.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți untul, laptele, apa măsurată, zahărul și sarea într-o cratiță cu fund mediu greu, la foc mediu-mare, până când untul s-a topit și lichidul a ajuns la fierbere. Reduceți focul la minim, adăugați făina dintr-o dată și amestecați energic cu o lingură de lemn până se încorporează bine. Gatiti, amestecand continuu, pana cand aluatul arata stralucitor si se simte neted la atingere, iar pe fundul tigaiei s-a format o pelicula subtire, aproximativ 5 minute. (Aluatul va forma cu ușurință 1 bilă mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Transferați aluatul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și lăsați-l să se răcească timp de 5 minute. Între timp, umpleți un castron mic cu apă și lăsați-l deoparte.Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați 1 din ouă și bateți până se încorporează complet, cel puțin 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați al doilea ou și bateți până se încorporează complet, cel puțin 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți bătătorul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc. Readuceți mixerul la viteză medie-mică, adăugați oul rămas și bateți până când amestecul este neted, lipicios și lucios, cu cel puțin 1 minut în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Transferați aluatul într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. (Alternativ, așezați aluatul într-o pungă mare de plastic resigilabilă și tăiați aproximativ 1/2 inch dintr-un colț de jos.) Introduceți 20 (2-1 / 2 pe 1 inch) degete pe foaia de copt pregătită, asigurându-vă că sunt la aproximativ 1 inch distanță. Bateți ușor orice vârfuri wispy cu un deget înmuiat în vasul rezervat cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Introduceți foaia de copt în cuptor, reduceți temperatura la 350 de litri F și coaceți până când pufurile sunt maronii aurii, aerisite și complet uscate în interior, aproximativ 30 până la 35 de minute (nu deschideți ușa cuptorului până când nu au trecut cel puțin 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați pufurile să se răcească complet, cel puțin 20 de minute.Pentru umplutură: când este gata de servit, așezați toate ingredientele de umplere în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Bateți la viteză mică până când zahărul pudră este doar încorporat. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri medii, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Transferați amestecul într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. (Alternativ, așezați umplutura într-o pungă mare de plastic resigilabilă și tăiați aproximativ 1/2 inch dintr-un colț inferior.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
1
Bateți smântâna, Marsala și pudra de espresso împreună într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați zahărul pudră și bateți până se omogenizează; pus deoparte. (Dacă amestecul este prea gros pentru a scurge cu ușurință o lingură, amestecați mai multă smântână 1/2 linguriță la un moment dat.) Pentru a asambla: folosind un cuțit de tăiat, tăiați o fantă în partea lungă a fiecărui rulou, având grijă să nu tăiați până la capăt prin patiserie. Deschide ușor până la arrucclairs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Scoateți umplutura din frigider și introduceți-o în jumătatea inferioară a fiecărui PCR. Închideți ferestrele de închidere. Ridicați-le cu grijă cu degetele, înmuiați blaturile în glazură, apoi întoarceți-le pe foaia de copt cu glazura în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Așezați pudra de cacao într-o strecurătoare cu ochiuri fine și Cerneți-o cu generozitate peste vârfurile de la PCR.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Lăsați să stea până când glazura se întărește, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Revista