Mini Tiramisu 8clairs este o rețetă mediteraneană care servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 118 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de pudră de espresso instant, brânză mascarpone, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Tiramisu Mini-Tiramisu, Tiramisu Eclairs, și Mini eclairs.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți untul, laptele, apa măsurată, zahărul și sarea într-o cratiță cu fund mediu greu, la foc mediu-mare, până când untul s-a topit și lichidul a ajuns la fierbere. Reduceți focul la minim, adăugați făina dintr-o dată și amestecați energic cu o lingură de lemn până se încorporează bine. Gatiti, amestecand continuu, pana cand aluatul arata stralucitor si se simte neted la atingere, iar pe fundul tigaiei s-a format o pelicula subtire, aproximativ 5 minute. (Aluatul va forma cu ușurință 1 bilă mare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați aluatul în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și lăsați-l să se răcească timp de 5 minute. Între timp, umpleți un castron mic cu apă și lăsați-l deoparte.Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați 1 din ouă și bateți până se încorporează complet, cel puțin 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați al doilea ou și bateți până se încorporează complet, cel puțin 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți bătătorul și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc. Readuceți mixerul la viteză medie-mică, adăugați oul rămas și bateți până când amestecul este neted, lipicios și lucios, cu cel puțin 1 minut în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați aluatul într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. (Alternativ, așezați aluatul într-o pungă mare de plastic resigilabilă și tăiați aproximativ 1/2 inch dintr-un colț de jos.) Introduceți 20 (2-1 / 2 pe 1 inch) degete pe foaia de copt pregătită, asigurându-vă că sunt la aproximativ 1 inch distanță. Bateți ușor orice vârfuri wispy cu un deget înmuiat în vasul rezervat cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Introduceți foaia de copt în cuptor, reduceți temperatura la 350 de litri F și coaceți până când pufurile sunt maronii aurii, aerisite și complet uscate în interior, aproximativ 30 până la 35 de minute (nu deschideți ușa cuptorului până când nu au trecut cel puțin 30 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați pufurile să se răcească complet, cel puțin 20 de minute.Pentru umplutură: când este gata de servit, așezați toate ingredientele de umplere în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Un Praf Mare De Sare Fină
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Bateți la viteză mică până când zahărul pudră este doar încorporat. Măriți viteza la mare și bateți până se formează vârfuri medii, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
9
Transferați amestecul într-o pungă mare de conducte prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch. (Alternativ, așezați umplutura într-o pungă mare de plastic resigilabilă și tăiați aproximativ 1/2 inch dintr-un colț inferior.)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1
Bateți smântâna, Marsala și pudra de espresso împreună într-un castron mediu până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zahărul pudră și bateți până se omogenizează; pus deoparte. (Dacă amestecul este prea gros pentru a scurge cu ușurință o lingură, amestecați mai multă smântână 1/2 linguriță la un moment dat.) Pentru a asambla: folosind un cuțit de tăiat, tăiați o fantă în partea lungă a fiecărui rulou, având grijă să nu tăiați până la capăt prin patiserie. Deschide ușor până la arrucclairs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Scoateți umplutura din frigider și introduceți-o în jumătatea inferioară a fiecărui PCR. Închideți ferestrele de închidere. Ridicați-le cu grijă cu degetele, înmuiați blaturile în glazură, apoi întoarceți-le pe foaia de copt cu glazura în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Așezați pudra de cacao într-o strecurătoare cu ochiuri fine și Cerneți-o cu generozitate peste vârfurile de la PCR.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Lăsați să stea până când glazura se întărește, aproximativ 30 de minute.