Tiramisu de ciocolată albă fleac cu pere condimentate
Ciocolata alba Tiramisu fleac cu pere condimentate ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 643 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $2.78 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de fasole de vanilie, frișcă grea, bețișoare de scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Strawberry Ciocolata Tiramisu Fleac, Tiramis Cu Ciocolata Alba 4, și Pere poșate condimentate în sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mare. Se amestecă la foc mediu-mare până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați pere și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu, acoperiți și fierbeți până când perele sunt doar fragede când sunt străpunse cu cuțitul, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
3
Transferați lichidul cu pere într-un castron mare și dați-l la frigider până la rece, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Folosind lingura cu fante, transferați perele pe farfurie. Se fierbe lichidul de braconaj într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare până se îngroașă ușor și se reduce la 1 1/2 căni generoase, aproximativ 15 minute. Se strecoară în cană de măsurare cu 2 cani; aruncați condimentele în strecurătoare. Mișto. Acoperiți și răciți perele și siropul de pere până la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Pere
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Lingura Cu Fante
Tigaie Cu Sos
Sita
1
Combinați ciocolată albă, coniac de pere și 1/4 cană de apă în partea de sus a cazanului dublu setat peste apă fierbinte. Se amestecă până se omogenizează (amestecul va fi foarte lichid). Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; aruncați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Fasole De Vanilie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Semințe
Apă
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
2
Transferați amestecul de ciocolată albă într-un castron mare; adăugați treptat mascarpone, amestecând până când amestecul este neted. Se răcește amestecul de mascarpone până abia călduț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Folosind mixerul electric, bateți 1 cană cremă într-un castron mediu până se formează vârfuri. Îndoiți frișca în amestec de mascarpone în 4 completări. Acoperiți și răciți mousse de ciocolată albă până se fixează, aproximativ 3 ore. Faceți înainte: perele și mousse-ul pot fi făcute cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Frișcă
Mascarpone
Cremă
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
1
Tăiați perele pe lungime în jumătate și îndepărtați miezurile și tulpinile; tăiați jumătățile pe lungime în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
2
Aranjați ladyfingers, laturile rotunjite în jos, într-un singur strat în partea de jos a vasului fleac de 12 cani (aproximativ 8 inci în diametru și 5 inci adâncime), acoperind complet fundul (folosind aproximativ 15 ladyfingers).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
3
Stropiți 5 linguri de sirop de pere uniform peste degete. Folosind o spatulă mică offset, întindeți 1/3 din mousse de ciocolată albă peste ladyfingers, făcând stratul puțin mai gros în jurul marginilor exterioare ale vasului pentru a permite mousse-ului să fie mai vizibil (centrul stratului de mousse va fi subțire). Începând de la marginile exterioare ale vasului, așezați feliile de pere într-un singur strat cu margini curbate pe părțile laterale ale vasului deasupra mousse-ului, acoperind complet. Repetați stratificarea degetelor, siropului, mousse-ului și perelor de încă 2 ori. Acoperiți cu al patrulea strat de ladyfingers (unele ladyfingers și felii de pere pot rămâne).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
8 Lingurite Lichior RumChata
Sirop
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
4
Stropiți uniform degetele cu 5 linguri de sirop. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați fleacul și siropul de pere rămas separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Lingurite Lichior RumChata
Sirop
Pere
5
Folosind mixerul electric, bateți 2 căni de frișcă într-un castron mare până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
Adăugați 1/4 cană de sirop de pere și bateți până se formează vârfuri rigide. Lucrând în loturi, transferați crema într-o pungă mare de patiserie prevăzută cu vârf mare de stea. Rozete de țevi peste tot deasupra fleacului, îngrămădind ușor în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Sirop
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
7
Se presară cu ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
8
Garnisiți cu bucle de ciocolată. Faceți înainte: se poate face cu 6 ore înainte. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată
9
Cerneti zaharul pudra peste fleac doarînainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
10
* Mascarpone este o cremă de brânză italiană; vândut la multe supermarketuri și la piețele italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Mascarpone
11
** Disponibil în secțiunea de panificație sau pâine a unor supermarketuri și la magazinele de produse alimentare de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
1
Pentru a face bucle de ciocolată, așezați o bară de 3 1/2 uncii de ciocolată albă de înaltă calitate (cum ar fi Lindt sau Perugina) pe o farfurie și cuptorul cu microunde la intervale de 5 secunde până când se înmoaie ușor, dar nu fierbinte sau începe să se topească. Folosind curățător de legume și începând de la o margine lungă a batonului de ciocolată, radeți ciocolata albă în bucle. Dacă ciocolata rasă se rupe în cioburi mici, nu este suficient de moale, așa că puneți-o din nou cuptor cu microunde pentru câteva secunde. Dacă ciocolata devine prea moale, lăsați-o să stea la temperatura camerei sau să se răcească scurt până când se întărește puțin.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.