Tipul e Rockin ' Smoothie

Tipul e Rockin ' Smoothie
Tipul de rețetă Rockin' Smoothie ar putea satisface pofta ta mexicană în aproximativ 5 minute. Pentru $1.01 pe portie, veți obține o masă de dimineață care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 168 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de gheață, iaurt, frunze de kale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este mare. Încercați Smoothie Monstru Verde: Zmeură Rockin', Rockin ' Guacamole, și Rockin ' Guacamole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați fructele, sucul de portocale, kefirul, iaurtul, semințele de in și cuburile de gheață într-un blender și amestecați timp de 20 până la 30 de secunde. Opriți blenderul, scoateți partea superioară și adăugați varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Semințe De InSemințe De In
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
ChefirChefir
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă încă un minut până se amestecă și se omogenizează.
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista