Timpul de recoltare friptura de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1201 calorii, 181g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $9.73 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, frunze de salvie, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Încercați Timp De Recoltare Bare De Mere, Recolta Friptură Cu Cartofi Dulci, și Smitten Kitchen ' s Harvest pui fript cu struguri, măsline și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 163°.pe raft în tigaie de prăjire superficială, puneți carnea de porc. Într-un castron mic, amestecați marmeladă, suc de portocale, fenicul, cimbru și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți jumătate din amestecul de marmeladă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Într-un castron mare, aruncați cartofii dulci și varza de Bruxelles cu ulei, sare și piper. Aranjați legumele în jurul cărnii de porc. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Friptură neacoperită 1 oră.
5
Periați carnea de porc cu amestecul de marmeladă rămas; amestecați ușor legumele pentru a acoperi cu sucuri de tigaie. Prăjiți aproximativ 15 minute mai mult sau până când termometrul citește 68° și legumele sunt fragede. Acoperiți carnea de porc cu folie și lăsați să stea 10 până la 15 minute până când termometrul citește160.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ