Tilapia ușoară cu vin și roșii
Tilapia ușoară cu vin și roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. Un amestec de unt, roșii, fileuri tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Tilapia la cuptor cu legume, ierburi și vin, O tigaie Tilapian în bulion de vin de roșii, și Tilapia cu roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mare.
Așezați fileurile de tilapia unul lângă altul pe o bucată mare de folie de aluminiu. Condimentează fiecare cu sare și piper.
Puneți o lingură de unt deasupra fiecărei bucăți de pește și presărați usturoi, busuioc și roșii.
Se toarnă vinul peste tot. Îndoiți folia în jurul peștilor și sigilați-o într-un pachet.
Așezați pachetul pe o foaie de cookie pentru a facilita transportul către și de la grătar.
Așezați pachetul de folie pe grătarul preîncălzit și gătiți timp de 15 minute, sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță. Deschideți pachetul cu atenție pentru a nu vă arde din abur și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca St. Michael-Eppan furie Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.