Tilapia Parmezană Ușor Coaptă

Tilapia Parmezană Ușor Coaptă
Ușor de copt parmezan Tilapian este un pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 119g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 1069 calorii. Pentru $11.68 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați comentarii, unt, anul trei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Rețete similare includ Tilapia Ușoară Cu Parmezan La Cuptor, Tilapia Parmezan La Cuptor, și Tilapia Parmezan La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade.Pat tilapia uscat (dacă este înghețat, trebuie dezghețat mai întâi) cu un prosop de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
TilapiaTilapia
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați pe o foaie de copt pulverizată cu spray antiaderent și coaceți timp de 10-12 minute. În timp ce peștele se coace, amestecați untul cu usturoiul, cimbru și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți peștele din cuptor și răsturnați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Întindeți aproximativ 1/2 linguri de amestec de unt pe pește și încălziți broilerul în cuptor. Puneți peștele sub broiler timp de aproximativ 2-3 minute, sau până când brânza devine aurie și cu bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Se servește cu lămâie.Este și atât de versatil! O puteți servi cu orez, pe o salată, într-un sandviș sau chiar cu o parte de legume dacă vă plac genul acesta de lucruri.postat în rețete, fructe de Mare116 comentarii
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Ingrediente

4creveți și cu veneÎntotdeauna mi-am dorit o râșniță de condimenteÎntotdeauna mi-am dorit o râșniță de condimente4creveți și cu veneAmintiți-vă când am făcut unt de busuioc de usturoi pentru gnocchi balsamiciAmintiți-vă când am făcut unt de busuioc de usturoi pentru gnocchi balsamici32 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyunt, la temperatura camereiunt, la temperatura camerei4creveți și cu veneUnii oameni spun că brânza și peștele pur și simplu nu se potrivesc. Asta nu mă include și pe mine. Brânza merge cu orice. Dacă aș putea, aș mânca un sandviș cu brânză pe pâine cu brânză și l-aș înmuia în supă de brânzăUnii oameni spun că brânza și peștele pur și simplu nu se potrivesc. Asta nu mă include și pe mine. Brânza merge cu orice. Dacă aș putea, aș mânca un sandviș cu brânză pe pâine cu brânză și l-aș înmuia în supă de brânză4creveți și cu veneM-am gândit că ar fi destul de al naibii de bun pe pește. Mai ales cu brânză adăugatăM-am gândit că ar fi destul de al naibii de bun pe pește. Mai ales cu brânză adăugată1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan ras / mărunțitparmezan ras / mărunțit1butte topitlămâie pentru servirelămâie pentru servire4creveți și cu veneSalată de pere-adiseSalată de pere-adise1-2 linguri ulei de masline extravirginEste și atât de versatil! Îl servești cu orez, pe salată, într-un sandviș sau chiar cu o parte de legume... dacă îți plac genul ăsta de lucruriEste și atât de versatil! Îl servești cu orez, pe salată, într-un sandviș sau chiar cu o parte de legume... dacă îți plac genul ăsta de lucruri4creveți și cu veneSe servește cu lămâieSe servește cu lămâie4creveți și cu venePerfect flakey și deliciosPerfect flakey și delicios4creveți și cu venesare și piper după gustsare și piper după gust4creveți și cu veneAm o cină simplă și rapidă pentru tine! Și include două dintre grupele mele de alimente de bază: unt și brânzăAm o cină simplă și rapidă pentru tine! Și include două dintre grupele mele de alimente de bază: unt și brânză0Bucăți de caramele Heath Bar2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi4filete tilapia (am folosit proaspete, dar cred că și congelate ar trebui să funcționeze)filete tilapia (am folosit proaspete, dar cred că și congelate ar trebui să funcționeze)4creveți și cu veneTilapia Parmezană Ușor CoaptăTilapia Parmezană Ușor Coaptă4creveți și cu veneTilapia Parmezană Ușor CoaptăTilapia Parmezană Ușor Coaptă2011116de Jessica pe 26 ianuariede Jessica pe 26 ianuarie116comentariicomentarii4creveți și cu veneÎn Prezent Strivire PeÎn Prezent Strivire Pe4creveți și cu veneCum Să Rămâi Îndrăgostit De Soțul TăuCum Să Rămâi Îndrăgostit De Soțul Tău4creveți și cu veneDe fapt, aș putea face asta mai târziuDe fapt, aș putea face asta mai târziu4creveți și cu veneMesaj de navigareMesaj de navigare4creveți și cu venepublicat în rețete, fructe de marepublicat în rețete, fructe de mare4creveți și cu venePoveste adevăratăPoveste adevărată4creveți și cu veneAnul TreiAnul Trei4creveți și cu veneAți Putea Dori, De AsemeneaAți Putea Dori, De Asemenea

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista