Tilapia parmezan fript (cu conținut scăzut de carbohidrați)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia parmezană friptă (cu conținut scăzut de carbohidrați). O porție conține 1868 calorii, 201G de proteine, și 116g de grăsime. Pentru $18.26 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, busuioc, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tilapia Parmezan Fript (Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați), Tilapia Friptă Cu Parmezan, și Tilapia Friptă Cu Parmezan.
Instrucțiuni
Setați cuptorul la căldura broilerului.Ungeți o tigaie pentru pui, apoi tapetați cu folie și ungeți folia slightly.In un castron mic se amestecă împreună parmezan, unt, mayo, suc de lămâie și usturoi.
Adăugați toate condimentele rămase și sarea dacă folosiți; se amestecă bine și se lasă deoparte.Aranjați fileurile într-un singur strat pe tigaia pregătită (presărați sare pe pește, dar nu este necesar).Se fierbe la câțiva centimetri de foc timp de aproximativ 2-3 minute.Întoarceți peștele și fierbeți încă câteva minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți-le cu amestecul de parmezan numai pe partea superioară.Reveniți la cuptor și fierbeți încă aproximativ 2 minute sau până când toppingul se rumeneste și peștele se fulgi ușor (nu gătiți prea mult peștele!).
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.