Tilapia florentină
Tilapia Florentine durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 265 de calorii, 31 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă fără gluten și pescatariană servește 4 și costă 2,93 USD per porție. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de brânză ricotta parțial degresată, ulei de canolan, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tilapia Florentine, Lemon Tilapia Florentine și Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en Salsa de Champiñones).
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare antiaderență, gătiți spanacul în 4 lingurițe de ulei până se ofilește; scurgere. Între timp, puneți tilapia într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Stropiți cu suc de lămâie și uleiul rămas.
Stropiți cu amestecul de condimente.
Într-un castron mic, combinați oul, brânza ricotta și spanacul; cu lingura peste fileuri.
Coaceți la 375° timp de 15-20 de minute sau până când peștele se fulge ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Florentine Cookie funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.