Tilapia Cu Crustă De Parmezan Cu Sos De Caper De Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de lămâie. O porție conține 412 calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 18 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de vin, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tilapia arsă în tigaie cu sos de Caper de lămâie, Tilapia mediteraneană ușoară și sănătoasă cu sos de capere de lămâie, și Tilapia cu crustă de parmezan cu sos de cremă de roșii-busuioc.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.