Tilapia Cu Crustă De Parmezan

Tilapia Cu Crustă De Parmezan
Tilapia cu crustă de parmezan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 398 calorii, 45g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, panko, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tilapia Cu Crustă De Parmezan, Tilapia Cu Crustă De Parmezan, și Tilapia Cu Crustă De Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un vas puțin adânc; așezați ouăle într-un alt vas puțin adânc. Clătiți fileurile; se usucă cu prosoape de hârtie. Înmuiați fileurile în ou; dragă în amestec panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați 1 lingură de ulei; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Adăugați jumătate de file în tigaie; gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgează ușor atunci când este testat cu o furculiță. Ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Repetați procedura cu uleiul și fileurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
1
Lăsați copiii să înmoaie peștele în ouă și apoi în amestecul panko. Este dezordonat, dar distractiv!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
OuăOuă
PeștePește
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista