Tilapia cu cinci condimente cu sos Ponzu de citrice

Tilapia cu cinci condimente cu sos Ponzu de citrice
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tilapia cu cinci condimente cu sos Ponzu de citrice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 calorii, 35g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână file de tilapia, zahăr brun, ghimbir măcinat îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ton cu sos Ponzu de citrice, Tilapia cu sos de citrice, și Churros cu citrice și condimente cu sos Mocha.

Instrucțiuni

1
Combinați ceapa verde, sucurile, sosul de soia, zahărul brun, oțetul și ghimbirul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați pudră de cinci condimente, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
3
Presărați uniform ambele părți ale peștelui cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați pește în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți din tigaie și serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu note de verde. Vintage 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Palatul dezvăluie pere braconate și portocaliu de sânge și se termină cu o notă de citrice, textură bună și senzație bogată de gură.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista