Tilapia cu cinci condimente cu sos Ponzu de citrice
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Tilapia cu cinci condimente cu sos Ponzu de citrice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $3.18 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 calorii, 35g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână file de tilapia, zahăr brun, ghimbir măcinat îmbuteliat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Ton cu sos Ponzu de citrice, Tilapia cu sos de citrice, și Churros cu citrice și condimente cu sos Mocha.
Instrucțiuni
1
Combinați ceapa verde, sucurile, sosul de soia, zahărul brun, oțetul și ghimbirul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Zahăr Brun
Sos De Soia
Oțet
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Combinați pudră de cinci condimente, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
3
Presărați uniform ambele părți ale peștelui cu amestec de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
4
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați pește în tigaie; gătiți 2 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță sau până la gradul dorit de coacere.
Tilapia funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Loveblock Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.