Tilapia Condimentată Cu Usturoi Și Ierburi
Tilapianul condimentat cu usturoi și ierburi este un fără gluten, primar și pescatarian rețetă cu 17 porții. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pudră de ceapă, suc de lămâie, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Usturoi Planta Tilapia, Tilapia Cu Lămâie, Usturoi Și Ierburi, și Fileuri De Tilapia Condimentate.
Instrucțiuni
Se amestecă untul, sucul de lămâie, condimentele, praful de ceapă și piperul într-un castron mic până se omogenizează bine.
Puneți peștele pe tigaia broiler.
Ungeți amestecul de unt peste pește.Se fierbe 10 până la 12 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.