Tilapia Chili-lime la grătar cu Salsa de piersici

Tilapia Chili-lime la grătar cu Salsa de piersici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 100g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 917 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $9.93 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de pudră de chili, pudră de usturoi, fără gluten și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pulpe de pui la grătar cu Salsa de piersici-Tei, Creveți Chili la grătar cu Salsa de miere de piersici, și Gratar Chili Lime pui Kabobs cu Mango Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Nu-ți pot spune de câte ori am stricat o bucată bună de pește. Absolut distrus. Fie nu l-am gătit suficient de mult, fie l-am ars până la crocant.Sunt încântat să spun că în sfârșit am înțeles bine! Tilapia pe care am mâncat-o la cină într-o seară săptămâna aceasta s-a dovedit frumoasă și cu adevărat gustoasă!Flakyand umed pe interior. Crisp și plin de aromă la exterior. Cred că peștele ar putea începe să facă o apariție regulată la cina noastră table.At mai întâi nu eram sigur cum să repar acest pește (nu am vrut să stric o altă cină!), așa că am căutat pe Google câteva idei. Căutam o rețetă care să fie rapidă, să aibă puține ingrediente și să fie foarte ușoară pentru bucătarul de pește începător care sunt.Această rețetă se potrivește cu adevărat acestei descrieri! Este atât de ușor și are rezultate atât de grozave! Pur și simplu acoperiți peștele într-o frecare uscată din trei ingrediente.
Lăsați aromele să se unească timp de aproximativ 30 de minute la frigider și grătiți-l timp de aproximativ 6 minute. Ușor peasy. Dacă sunteți intimidat de gândul de a găti pește, vă rugăm să încercați această rețetă super ușoară. Am folosit tilapia congelată pe care am dezghețat-o parțial la cuptorul cu microunde timp de 6 minute la dezghețare și apoi am lăsat peștele să stea pe tejghea aproximativ 20 de minute. A mers foarte bine. Nici o aromă de pește, la toate. A gustat proaspăt și delicios, iar chili-ul nu este copleșitor. Michael, care nu a fost niciodată un fan al peștelui, a mâncat întreaga bucată și a spus: "știi dragă, chiar nu credeam că o să-mi placă asta... dar este minunat!"Personal, mi-a plăcut adăugarea de salsa de piersici pe pește pentru a da un pic de dulceață pentru a reduce căldura chili-ului. Dacă nu sunteți un fan al salsa de piersici, folosiți ceea ce vă place... Heck, Michael ar mânca, probabil, cu ketchup! Tilapia Chili-Lime la grătar cu Salsa de piersici
Adaptat dintr-o rețetă pe Foodnetwork.com
Fără gluten, Lactate / cazeină și soia
Rețetă prietenoasă cu imprimanta1 lb. tilapia proaspătă (2 file)1 lingură pudră de chili1 linguriță pudră de usturoi1 / 4 linguriță sare (opțional)2 linguri ulei de măsline1 lingură suc de var3 linguri salsa de piersici fără gluten
Încălziți tigaia la grătar cu 10 minute înainte de gătit. Puneți tigaia la grătar foarte fierbinte (o picătură de apă ar trebui să sfârâie imediat).
Ungeți uleiul de măsline pe peștele frecat cu condimente și puneți-l pe grătar. Gatiti 3-4 minute pe fiecare parte pana cand pestele este fraged cu furculita si fulgi usor. Puneți pește la grătar și presărați fiecare porție cu suc de lămâie.
Adăugați 1 1/2 linguri de salsa deasupra fiecărui filet și serviți cu spanac proaspăt sau broccoli aburit!Bucurați-vă!
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.