Tilapia arsă cu salată de năsturel-mango

Tilapia arsă cu salată de năsturel-mango
Tilapia arsă cu Năsturel - salata de mango este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. O porție conține 66 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ghimbir, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de năsturel cu Mahimahi în tigaie, Ton ahi ars cu Năsturel, Chile și salată de ghimbir, și Snapper cu sare cu salată de pepene galben, mentă și năsturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează tilapia cu linguriță sare și linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați jumătate de tilapia și gătiți până la opac, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
4
Transferați pe o farfurie. Repetați cu 1 linguriță de ulei și restul tilapia.In un castron mic, amestecati împreună suc de lămâie, miere, ghimbir, piper rosu zdrobit, ceașcă rămasă de ulei, și linguriță fiecare sare și piper.Împărțiți tilapia, năsturelul, mango și ceapa printre farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
TilapiaTilapia
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Stropiți cu pansamentul.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
FitVine Vin Pinot Grigio
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate13
Revista