Tilapia arsă cu Năsturel - salata de mango este o fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. O porție conține 66 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ghimbir, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de năsturel cu Mahimahi în tigaie, Ton ahi ars cu Năsturel, Chile și salată de ghimbir, și Snapper cu sare cu salată de pepene galben, mentă și năsturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Condimentează tilapia cu linguriță sare și linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați jumătate de tilapia și gătiți până la opac, 1 până la 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
4
Transferați pe o farfurie. Repetați cu 1 linguriță de ulei și restul tilapia.In un castron mic, amestecati împreună suc de lămâie, miere, ghimbir, piper rosu zdrobit, ceașcă rămasă de ulei, și linguriță fiecare sare și piper.Împărțiți tilapia, năsturelul, mango și ceapa printre farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Avocado Hass Ușor Piure
Nu Dintr-o Grădină Locală
Tilapia
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Tilapia poate fi asociată cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.