Tilapia acoperită cu ierburi cu lămâie

Tilapia acoperită cu ierburi cu lămâie
Tilapia acoperită cu plante medicinale cu lămâie este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 404 calorii, 35g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de ierburi, sare și piper kosher, fileuri de tilapia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tilapia Cu Lămâie, Usturoi Și Ierburi, Tilapia Acoperită Cu Parmezan, și Tilapia Acoperită Cu Curry.

Instrucțiuni

1
Radeți fin coaja de la lămâie, apoi tăiați lămâia în sferturi și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
2
Amestecați ierburile și coaja de lămâie pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
3
Presărați fileurile cu 3/4 linguriță sare și1 / 4 linguriță piper și acoperiți ambele părți ale fiecărui file cu ierburi, apăsându-le astfel încât să adere. Într-o tigaie mare (12 inci) antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu până când este fierbinte. Gatiti tilapia pana cand carnea este opaca si tocmai fiarta, aproximativ 2 minute pe fiecare parte (taiata in partea groasa a unui File pentru a verifica).
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)1/2 Kilogram De Fasole Garbanzo, înmuiată și Gătită (rezervat 1/3 Cană Lichid De Gătit)
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Serviți tilapia cu sferturile de lămâie, pentru stoarcere la masă. (Notă: dacă serviți acest fel de mâncare companiei, este posibil să doriți să tăiați pene dintr-o lămâie care nu a fost zestată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
TilapiaTilapia
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1
Dimensiune
2
pe baza a patru porții, calorii
1
195, grăsime
2
10, Calorii Grase
1
85, Grăsimi Saturate
2
2, proteine
3
26, Grăsimi Mononesaturate
4
5, carbohidrați
5
250, colesterol
6
90, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
1, Grăsimi Polinesaturate
2
1, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista