Tikka De Pui Cu Raita De Castraveți

Tikka De Pui Cu Raita De Castraveți
Pui Tikka cu castravete Raita ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 5 și costă $3.51 pe portie. O porție conține 706 calorii, 50g de proteine, și 51G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de smântână, iaurt, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tikka de pui cu Raita de castraveți, raita de castraveți | cum se face raita de castraveți / raita s, și Pui Tandoori Cu Raita De Castravete.

Instrucțiuni

1
Înmuiați șase frigarui de bambus de 12 inci în apă caldă timp de 30 de minute. Infilați puiul pe frigarui și puneți-l într-un vas de copt din sticlă superficială.Pe o tăietură, folosiți partea unui cuțit mare pentru a zdrobi usturoiul, ghimbirul și sarea într-o pastă. Într-un castron, bateți pasta cu iaurtul, uleiul de muștar, sucul de lămâie, chimenul, buzduganul, nucșoara, cardamomul, turmericul, cayenne și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ulei De MuștarUlei De Muștar
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
BuzduganBuzdugan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă marinada peste pui; întoarceți-vă la strat. Se acoperă și se dă la frigider timp de 3 până la 4 ore, întorcându-se ocazional.Raita: pe o tăietură, folosiți partea unui cuțit mare pentru a zdrobi usturoiul cu un vârf mare de sare într-o pastă. Într-un castron mediu, amestecați pasta de usturoi cu iaurtul, smântâna, castravetele, roșiile, menta și chimenul prăjit. Se condimentează cu sare și piper și se pune la frigider.Aprinde un grătar. Ungeți ușor grătarul. Puneți puiul la grătar la foc mediu-fierbinte timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până când este gătit și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
RaitaRaita
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se servește cu pene de lămâie, ceapă roșie, coriandru și Raita de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
RaitaRaita

Ingrediente

1Oreos dublu umplut1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg5creveți și cu venecoriandru tocat, pentru servirecoriandru tocat, pentru servire1(vinete)castravete (decojit, înjumătățit, însămânțat și tocat)castravete (decojit, înjumătățit, însămânțat și tocat)1Bucăți de caramele Heath Barsemințe de chimen, ușor prăjite și tocatesemințe de chimen, ușor prăjite și tocate5Bucăți de caramele Heath Barghimbir proaspăt tocatghimbir proaspăt tocat2smallscăței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați3căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1Oreos dublu umplutcardamom la solcardamom la sol2Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutBuzduganBuzdugan1Oreos dublu umplutnucșoară măcinatănucșoară măcinată1Oreos dublu umplutpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat5creveți și cu venepiper proaspăt măcinatpiper proaspăt măcinat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie5creveți și cu venepană de lămâie, pentru servirepană de lămâie, pentru servire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze de menta tocatefrunze de menta tocate12 lingurițe de pudră de usturoiMuștar chinezescMuștar chinezesc1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt simpluiaurt simplu4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiliaurt simpluiaurt simplu5creveți și cu veneceapă roșie feliată subțire, pentru servireceapă roșie feliată subțire, pentru servire2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă5creveți și cu venepâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1kilogramepiept de pui dezosat fără piele, tăiat în cuburi de 1 1/2 inchpiept de pui dezosat fără piele, tăiat în cuburi de 1 1/2 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe1roșii, însămânțate și tocateroșii, însămânțate și tocate1Oreos dublu umplutturmericturmeric1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei vegetal, amestecat cuulei vegetal, amestecat cu5creveți și cu veneulei vegetal, pentru grătarulei vegetal, pentru grătar

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții5
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista