Pui Tikka cu castravete Raita ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și דל פחמימות,ă servește 5 și costă $3.51 pe portie. O porție conține 706 calorii, 50g de proteine, și 51G de grăsime. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de smântână, iaurt, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tikka de pui cu Raita de castraveți, raita de castraveți | cum se face raita de castraveți / raita s, și Pui Tandoori Cu Raita De Castravete.
Instrucțiuni
1
Înmuiați șase frigarui de bambus de 12 inci în apă caldă timp de 30 de minute. Infilați puiul pe frigarui și puneți-l într-un vas de copt din sticlă superficială.Pe o tăietură, folosiți partea unui cuțit mare pentru a zdrobi usturoiul, ghimbirul și sarea într-o pastă. Într-un castron, bateți pasta cu iaurtul, uleiul de muștar, sucul de lămâie, chimenul, buzduganul, nucșoara, cardamomul, turmericul, cayenne și piperul negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ulei De Muștar
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Buzdugan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Placă De Tăiere
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă marinada peste pui; întoarceți-vă la strat. Se acoperă și se dă la frigider timp de 3 până la 4 ore, întorcându-se ocazional.Raita: pe o tăietură, folosiți partea unui cuțit mare pentru a zdrobi usturoiul cu un vârf mare de sare într-o pastă. Într-un castron mediu, amestecați pasta de usturoi cu iaurtul, smântâna, castravetele, roșiile, menta și chimenul prăjit. Se condimentează cu sare și piper și se pune la frigider.Aprinde un grătar. Ungeți ușor grătarul. Puneți puiul la grătar la foc mediu-fierbinte timp de aproximativ 4 minute pe fiecare parte sau până când este gătit și auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Culese Crengute De Marar
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Raita
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Fulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se servește cu pene de lămâie, ceapă roșie, coriandru și Raita de castraveți.
Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ai putea încerca este Jules Taylor Gruner Veltliner. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.