Tigaie Florentină De Pui

Tigaie Florentină De Pui
Tigaia Florentină de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 396 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână unt, unt, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Florentin Hash Skillet, Skillet Paste Florentine, și Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
2
Între timp, într-un castron mic, amestecați 1/4 cană din jumătate și jumătate, făina, sarea și nucșoara până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pui; gatiti 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste. Se amestecă roșiile, ciupercile și spanacul. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TomateTomate
Pui întregPui întreg
SpanacSpanac
5
Reduceți căldura la minim. Se amestecă pastele și amestecul jumătate și jumătate. Gatiti aproximativ 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă restul de 1 cană jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
6
Presară brânză deasupra. Acoperiți; lăsați să stea 2 până la 3 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista