Tigaie Florentină De Pui
Tigaia Florentină de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 396 calorii, 27G de proteine, și 15g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână unt, unt, piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Florentin Hash Skillet, Skillet Paste Florentine, și Tigaie de pui Cajun cu paste-o abordare a constructorului de masă de bază pentru tigaie de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, într-un castron mic, amestecați 1/4 cană din jumătate și jumătate, făina, sarea și nucșoara până se omogenizează; pus deoparte.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 6 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste. Se amestecă roșiile, ciupercile și spanacul. Gatiti aproximativ 5 minute, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt fragede.
Reduceți căldura la minim. Se amestecă pastele și amestecul jumătate și jumătate. Gatiti aproximativ 1 minut sau pana se ingroasa. Se amestecă restul de 1 cană jumătate și jumătate.
Presară brânză deasupra. Acoperiți; lăsați să stea 2 până la 3 minute sau până când brânza este topită.