Tigaie De Vită Și Fasole Cowboy

Tigaie De Vită Și Fasole Cowboy
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Cowboy Beef & Bean Skillet ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 64 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de unt, sos original de grătar, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită Cowboy Și Chili De Fasole, Sandvișuri cu carne de vită Cowboy cu aragaz lent și fasole BBQ, și Tigaie de fasole și carne de vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți fâșiile de friptură în tigaie mare antiaderentă adâncă sau cuptor olandez la foc mediu-mare 3 min. sau doar până când nu mai este roz în centre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați pe placă.
3
Adăugați slănină în tigaie; gatiti la foc mediu 1 min. Se amestecă ceapa și ardeii; gatiti 6 min. sau până când slănina este gata și legumele sunt crocante-fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați fasole și sos de grătar; se amestecă bine. Se fierbe la foc mediu-mic 5 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Întoarceți friptura și orice sucuri de la farfurie la tigaie; gatiti 1 pana la 2 min. sau până când se termină fâșiile de friptură, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista