Tigaie De Vită Și Fasole Cowboy
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Cowboy Beef & Bean Skillet ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 30 de porții cu 64 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole de unt, sos original de grătar, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită Cowboy Și Chili De Fasole, Sandvișuri cu carne de vită Cowboy cu aragaz lent și fasole BBQ, și Tigaie de fasole și carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți fâșiile de friptură în tigaie mare antiaderentă adâncă sau cuptor olandez la foc mediu-mare 3 min. sau doar până când nu mai este roz în centre.
Adăugați slănină în tigaie; gatiti la foc mediu 1 min. Se amestecă ceapa și ardeii; gatiti 6 min. sau până când slănina este gata și legumele sunt crocante-fragede.
Adăugați fasole și sos de grătar; se amestecă bine. Se fierbe la foc mediu-mic 5 min., amestecând ocazional.
Întoarceți friptura și orice sucuri de la farfurie la tigaie; gatiti 1 pana la 2 min. sau până când se termină fâșiile de friptură, amestecând ocazional.