Tigaie De Porc Cu Afine

Tigaie De Porc Cu Afine
Cranberry porc Skillet este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 6 porții. O porție conține 300 de calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 1,62 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită afine, ulei de canolan, coajă de tei și castane de apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare includ Tigaie De Porc Balsamic De Afine, Skillet Cranberry Chicken, și Cranberry Skillet Pui.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, aruncați sucul de lămâie cu mere; pus deoparte. Într-o tigaie mare antiaderentă, carne de porc maro în 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți și păstrați cald.
3
Sotati jalapenos, ceapa si usturoiul in uleiul ramas pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
4
Adăugați afine, castane de apă, suc de mere, zahăr brun, chimen, coajă de tei, sare, piper și mere. Gatiti si amestecati la foc mediu timp de 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Coaja De TeiCoaja De Tei
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Întoarceți carnea de porc în tigaie. Reduceți căldura; acoperiți și gătiți până când fructele sunt fragede și sucurile de carne curg limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se ornează cu ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista