The Crisper Whisperer: verdeață de iarnă cu vinetă de măsline și crutoane de brânză de capră
Crisper Whisperer: verdele de iarnă cu vinaigretă de măsline și crutoane de brânză de capră este un pescatarian felul principal. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 952 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați cățel de usturoi, oțet de vin, ulei de măsline extravirgin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ The Crisper Whisperer: tartele cu mere, brânză de capră și miere, The Crisper Whisperer: Verdeață Mineira, și The Crisper Whisperer: Pâine De Dovleac Cu Ulei De Măsline.
Instrucțiuni
1
Verdeață de iarnă cu vinetă de măsline și crutoane de brânză de capră
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Crutoane
Verzii
Aluat De Pâine De Porumb
2
Feliați brânza de capră în patru runde și așezați-le într-un castron mic, puțin adânc, într-un singur strat. Nu vă faceți griji dacă nu sunt superbe, deoarece oricum le veți răspândi pe crutoane mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se toarnă deasupra 2 linguri de ulei de măsline și se presară uniform cu cimbru și piper. În mod ideal, ar trebui să le marinați la frigider pentru câteva ore, dar dacă nu aveți timp, lăsați-le deoparte la temperatura camerei în timp ce pregătiți restul salatei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
2 Cesti Catei De Usturoi
4
Preîncălziți cuptorul sau un cuptor cu prăjitor de pâine la 400 F. frecați feliile de baghetă cu părțile tăiate ale cățelului de usturoi și periați-le cu restul de linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Baguette
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți într-o tigaie mică, superficială, până se rumenesc ușor în jurul marginilor, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Lasă să se răcească ușor. Apoi întindeți fiecare cruton cu o rundă de brânză de capră; stropiți puțin din marinată deasupra. Reveniți la cuptor pentru aproximativ 5 minute, până când brânza de capră este caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Crutoane
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Între timp, spălați bine escarola ,cicoarea și andivele. Rupeți escarola și cicoarea în bucăți de mușcătură; feliați Andiva în cruce, aruncând capătul rădăcinii. Aruncați împreună pentru a distribui. Când întoarceți crutoanele la cuptor cu brânză de capră pe ele, turnați puțin vinaigretă de măsline pe salată și aruncați, rezervând puțin pansament pentru a stropi peste crutoane. Împărțiți salata în patru farfurii, garnisiți fiecare cu un cruton și stropiți puțin pansament peste fiecare cruton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Crutoane
Andive
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Vinetă De Măsline
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Aluat De Pâine De Porumb
9
Notă: Această vinaigretă se îmbunătățește doar pe măsură ce stă la frigider câteva zile, așa că o puteți face în avans sau puteți face în plus, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
10
Combinați hamsia și usturoiul pe o tăietură. Tăiați-le mărunt împreună și apoi amestecați-le într-o pastă cu partea cuțitului unui bucătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Chefs Cuțit
11
Transferați pasta într-un castron sau într-un borcan mic de sticlă cu capac.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
12
Adăugați șalota tocată, sucul de lămâie și oțetul în pasta de hamsii, condimentați cu piper și lăsați să stea zece minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Hamsie
Pentru Ungerea Insertului
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Adăugați măslinele tocate, pătrunjelul și uleiul de măsline. Închideți borcanul și agitați pentru a combina sau amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De Porumb
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant