Tetrazzini de pui cu Prosciutto și mazăre
Tetrazzini de pui cu Prosciutto și mazăre ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 35g de grăsime, și un total de 623 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, parmezan, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Mazăre Italiană (Mazăre Cu Prosciutto), Mazăre și Prosciutto, și Mazăre și Prosciutto.
Instrucțiuni
Saut prosciutto în ulei vegetal fierbinte într-o tigaie mică la foc mediu-mare 2 până la 3 minute sau până când este crocant.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, amestecați puiul, 1/2 cană parmezan și următoarele 6 ingrediente; se amestecă prosciutto, paste și mazăre. Se amestecă amestecul în 6 unse ușor de 8 oz. ramekins sau un vas de copt ușor uns de 11 x 7 inci.
Se presară cu migdale și 1/2 cană de parmezan rămasă.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până la bule.