Tetrazzini De Cartofi De Curcan
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 200 de calorii. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 72 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Un amestec de brânză elvețiană, curcan, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Turcia Tetrazzini, Turcia Tetrazzini, și Turcia Tetrazzini.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați sosul Alfredo și laptele; întindeți 1/4 cană într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt. Se acoperă cu o treime din cartofi; se presară cu 1 lingură de parmezan.
Într-un alt castron, combinați curcanul, 1-1/2 căni de brânză elvețiană și broccoli; lingură aproximativ 2 căni peste cartofi. Se acoperă cu aproximativ 2/3 cană amestec de sos. Repetați straturile de două ori.
Se acoperă și se coace la 400 la 45 de minute. Se acoperă cu brânzeturile rămase (vasul va fi plin).
Coaceți, neacoperit, cu 20-25 de minute mai mult sau până când cartofii sunt fragede.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.