Terină Vegetală

Terină Vegetală
Terina vegetală ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 84 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, sare și piper, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Serious Eats are 60 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Terină Vegetală La Grătar, Terina vegetală la grătar a lui Bob, și Terină Vegetală De Vară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele și dovleceii cât mai subțire posibil pe o mandolină sau cu un cuțit mare ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de euro F. Ungeți 1 sau 2 foi de copt cu ulei de măsline, frecați cu sare și piper și acoperiți cu feliile de vinete. Se scurge uleiul de măsline pe vinete și se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Coaceți timp de 8-10 minute până când ați terminat. Repetați acest proces până când toate feliile de vinete sunt coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Faceți uleiul de busuioc: Blitz toate ingredientele folosind un blender de mână într-un recipient adânc. Gustați și adăugați sare și piper, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
5
Tapetați Generos o pâine de tort cu folie de plastic, permițând marginilor să atârne peste jantă. Apoi acoperiți fundul cu un strat de felii de vinete. Aranjați-le suprapuse în tigaie. Continuați să umpleți tigaia cu straturi de dovlecei crudi și ardei grași prăjiți. La fiecare trei straturi, acoperiți cu o picătură de ulei de busuioc. Se termină cu un strat de vinete. Îndoiți folia de plastic închisă peste terină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ulei De BusuiocUlei De Busuioc
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Așezați ceva greu (cutii, cutie de lapte) pe terină și puneți-l într-un castron adânc, pentru a preveni scurgerea, timp de cel puțin 1 zi la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Faceți brânza de vaci cu ierburi imediat înainte de servire: tocați mărunt toate ierburile, amestecați prin brânza de vaci și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
8
Scoateți terina vegetală din frigider. Scurgeți bine tot uleiul. Deschideți folia de plastic din partea de sus. Acoperiți cu o farfurie și transferați terina rotind-o pe farfurie. Aveți grijă, deoarece umezeala va fi eliberată din pansament și legume. Uscați farfuria cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Tăiați terina vegetală în felii groase (folosiți un cuțit ascuțit!) și serviți cu o păpușă de brânză de vaci cu ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista