Terină de linte franceză cu cremă de morcovi sărată

Terină de linte franceză cu cremă de morcovi sărată
Terrina de linte franceză cu cremă de morcov savuroasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 395 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Chow. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, smântână grea, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Terină de linte franceză cu cremă de morcovi sărată, Tort De Pâine Cu Legume Sărate (Terină), și Terină De Alune, Dovlecei Și Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Aduceți 8 căni de apă la foc mic într-o cratiță mare la foc mare; Păstrați la foc mic.Între timp, aduceți restul de 1/4 cană de apă la foc mic într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați morcovii și 1/2 linguriță de sare și condimentați cu piper. Reduceți căldura la mediu scăzut, acoperiți cu un capac etanș și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați 1/2 cană de morcovi într-un castron mic și transferați morcovii rămași într-un blender, lăsând orice exces de apă în tigaie; puneți ambele deoparte. Ștergeți tigaia și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Așezați 1 cană de smântână și oul în blender cu morcovii și amestecați până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Împărțiți uniform amestecul de cremă de morcov între borcane din sticlă călită de 6 (1/2 halbă). Împărțiți 1/2 cană rezervată de morcovi printre borcane. Spațiați uniform borcanele într-un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 inci.Având grijă să nu introduceți apă în borcane, adăugați suficientă apă fierbinte în vasul de copt, astfel încât să ajungă chiar după amestecul de morcovi din borcane. Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și transferați-l cu grijă în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Coaceți până când se fixează 1 inch exterior din fiecare cremă (centrele vor fi în continuare ușor jiggly), aproximativ 25 de minute. Între timp, sautați prazul și dovleceii și gătiți lintea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
LinteLinte
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Încălziți uleiul de măsline în tigaia rezervată la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați prazul și cimbru, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când abia începe să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
7
Adăugați dovleceii, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand dovlecelul este crocant-fraged si prazul se inmoaie complet, inca aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
8
Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Așezați lintea, frunza de dafin și usturoiul într-o cratiță medie și acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, până când lintea este încă ușor tare în centru, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
LinteLinte
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Adăugați restul de linguriță de sare măsurată, amestecați pentru a combina și continuați să fierbeți până când lintea este doar fragedă, cu aproximativ 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
(tub Mare)(tub Mare)
11
Se scurge printr-o strecurătoare mare cu ochiuri fine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
12
Scoateți cățelul de usturoi și frunza de dafin și transferați lintea într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa SosulPlus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Adăugați ch-ul și restul de 2 linguri de smântână și amestecați pentru a se combina uniform; pus deoparte.Când cremele de morcov sunt gata, scoateți cu grijă borcanele din apa fierbinte și transferați-le într - o grătar pentru a se răci ușor, aproximativ 10 minutes.To asamblați terinele, împărțiți tot amestecul de linte-ch. peste cremă de morcovi, folosind vârful degetelor pentru a-l netezi ușor într-un strat uniform. Împărțiți tot amestecul de praz-dovlecei peste amestecul de linte-ch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
LinteLinte
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
14
Se servește cald sau la temperatura camerei sau se lasă terinele să se răcească complet, se acoperă bine și se dă la frigider până la 3 zile.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista