Terci de iaurt cremos cu compot de mere și stafide

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., terci de iaurt cremos cu compot de mere și stafide ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest mic dejun are 281 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită mere, stafide, suc de portocale și ovăz de terci. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Compot de mere și stafide la cuptor, Terci de iaurt cremos cu topping de banane, afine și migdale, și Terci de iaurt cremos cu topping de caise, ghimbir și grapefruit.
Instrucțiuni
Pentru toppingul de mere: Braconați merele într-o tigaie acoperită cu stafide și suc de portocale timp de 8-10 minute până când mărul este fraged. Puneți puțin din măr pentru a îngroșa sucul. Poate fi făcut înainte și răcit până la 1 săptămână.
Serviți cald sau rece pe terci cu semințe de floarea soarelui.
Pentru terci: introduceți 400 ml apă într-o tigaie mică antiaderentă și amestecați ovăzul de terci. Gatiti la foc mic pana se clocoteste si se ingroasa. (Pentru a face într-un cuptor cu microunde, utilizați un recipient adânc pentru a preveni scurgerea, deoarece amestecul se va ridica pe măsură ce gătește și gătiți timp de 3 minute la înălțime.) Se amestecă iaurtul sau se învârte în jumătate și se acoperă cu restul.